LEVENSGEVAAR

Deze website verzamelt absurde voorbeelden van diverse situaties , waarin de Nederlandse burger nodeloos in gevaar wordt gebracht door nalatigheid van de overheid.

Lidmaatschap van de politie fanclub kan via deze website aangevraagd worden. De politie kan het niet helpen dat door de trage ondeskundige politieke besluitvorming de kwaliteit onder druk komt te staan.

Lidmaatschap van de justitie fanclub kan via deze website aangevraagd worden. Het Ministerie van Justitie kan het niet helpen dat er al jarenlang de verkeerde beslissingen worden genomen in de zorg en dat de reclassering nul komma nul resultaat boekt. Het lidmaatschap is gratis voor bewoners van penitentaire inrichtingen

Het lidmaatschap is hier aan te vragen en is gratis voor psychiatrische patienten. De medewerkers van de GGZ kunnen het niet helpen dat mede door het schandalige stigma door ALLE kabinetten in de afgelopen twintig jaar bezuinigd is op de GGZ , verslavingszorg en jeugdzorg

De belastingdienst fanclub is een organisatie van vrienden van de Belastingdienst. Zij kunnen het niet helpen dat ons belastingsgeld voor een deel aan totaal zinloze voorzieningen wordt besteed. "Leuker kunnen wij het niet maken, ingewikkelder wel.."

Nu maakt iedereen bij een aanmelding voor één van deze fanclubs, kans op een gratis geheel verzorgde reis naar Syrie, aangeboden door reisbureau Danger Travel.

Politie totaal overbelast door personeelstekorten...