LEVENSGEVAAR

Deze website verzamelt absurde voorbeelden van diverse situaties , waarin de Nederlandse burger nodeloos in gevaar wordt gebracht door nalatigheid van de overheid.

In ons land wordt racisme op zijn beloop gelaten. Een Marokkaanse vrouw ( Ik ken haar persoonlijk, zij is heel sociaal en aardig) heeft drie jaar lang in de hel gewoond in de Utrechtse volkswijk Sterrenwijk. Daar wonen veel kansarme witte nederlanders en het is gewoon krankzinnig dat de woningbouwvereniging BO-EX een zachtaardige Marokkaanse vrouw tussen zulk tuig plaatst. Waarom raakt het slachtoffer haar huis kwijt en de veroorzakers, haar buren, mogen gewoon ongestoord met hun uitkering en huursubsidie verder wonen?? Het slachtoffer raakte dakloos en zo in de stress dat zijn in de psychiatrische inrichting Altrecht ( =Onrecht??) opgenomen werd. Die daders hadden ze daar moeten opsluiten. Omdat zij geen recht op een toegevoegde advocaat had en ook geen geld om dan maar een advocaat zelf te betalen heeft zij nooit een rechtzaak kunnen aanspannen tegen de veroorzakers en de woningbouwvereniging.

Als huurders hun buren wegterroriseren gewoon de huursubsidie intrekken. Dan leren ze het wel af en wordt de schade ( extra kosten voor bemiddeling en handhaving daar uit vergoed. De vervuiler betaalt.

Treurig dat juist de sociale hardwerkende medelanders zo vaak slachtoffer worden van racisme en vreemdelingenhaat. Aso buitenlanders die hebben daar juist geen last van, want daar durven ze het niet bij te doen. Onze maatschappij stimuleert pervers gedrag, geweld en misdaad. nederland is gewoon een multicrimineel kankergezwel geworden.