LEVENSGEVAAR

Deze website verzamelt absurde voorbeelden van diverse situaties , waarin de Nederlandse burger nodeloos in gevaar wordt gebracht door nalatigheid van de overheid.

Het einde van de wapenwet.

De wapenwet heeft in het verleden in Nederland goed gefunctioneerd. Er was voldoende expertise en personeel bij de afdelingen Bijzondere Wetten van de politie.
Echter notabene in deze tijd van aanslagen en terrorisme zijn al deze gespecialiseerde vuurwapenteams van de politie wegbezuinigd door de overheid. Tegenwoordig worden grote aantallen zware vuurwapens ons land binnen gesmokkeld dankzij de open grenzen.
Echter in dit internet tijdperk kan iedereen legaal de CAD( Computer Aided Design) bestanden van complete vuurwapens op het internet downloaden.
Er zijn al grote industriele metaal 3D printers die zo’n computermodel nauwkeurig kunnen uitprinten tot een echt vuurwapen. Deze metaal 3D printers zijn nu nog te duur voor de consument maar in de toekomst kan elke hobbyist thuis met zo’n metaal 3D printer aan de slag. Dat is geen goed vooruitzicht.
Nu is er al met een gewone hobby 3 D printer een simpel één-schots pistool te maken van plastic. Dat pistool is lomp en groot en is niet geschikt voor zelfverdediging. De schutter loopt meer risico, als dat pistool uit elkaar knalt dan het doelwit...
Een veiliger pistool is het parfum pistool. Met dit gadget worden geen echte kogels maar een vleugje parfum verschoten door een hart-vormige loop. Zo kan je jouw geliefde een vleugje parfum geven. Dit is dus het ideale Valentijnsdag cadeau!
Het is, vervaardigd van puur 24 karaats goud, te koop door het Amerikaanse 3D print bedrijf Kraftwurx, voor de schappelijke prijs van $107.746,- !

Voor klanten, die minder willen besteden aan dit gadget zijn er nog uitvoeringen van kunststof en metaal, beide met optionele vergulding. De plastic versie is al te koop voor €129,- . Zoek in Google” parfum pistool”

Voor het testen van het mechaniek van dit pistool wilde ik enige jaren geleden een afspraak met de dienst Bijzondere Wetten van de politie. Dat testen moet met speciale knalpatronen gebeuren en ik wilde dat voor de veiligheid in de speciale vuurwapenbunker van de politie laten verrichten. Ook wilde ik het prototype in bewaring geven op de afdeling Bijzondere Wetten en het dan tegen vergoeding in een kluisje kon worden opgeslagen in het politiedepot. Ik bood aan dat ze het konden ophalen, want ik ga zelf namelijk niet met zoiets over straat lopen. Ik ben diverse keren bij de balie van het hoofdbureau van politie in Utrecht langs geweest met het verzoek om een afspraak te krijgen met de verantwoordelijke medewerker. "Ja wij zullen regelen dat iemand u belt..."Nooit heeft iemand mij teruggebeld. Alleen kwam de politie maanden later langs en hebben dit prototype in beslag genomen. Het bleek nog preciezer te schieten met echte kogels in stalen loopjes erin dan de politiepistolen. Het mechaniek wat ik niet thuis had getest bleek soepel te werken. Uiteindelijk ben ik vrijgesproken en een voorwaardelijke boete in hoger beroep want ze gaven zelf toe dat het procesverbaal gebaseerd was op geruchten. De foto laat zien hoe justitie mijn expertiseverzoek aan hun heeft verwerkt..
Doordat justitie dit openbaar heeft gemaakt wordt ik nu constant lastig gevallen door allemaal duistere types die zo'n vuurwapen willen. Hier ben ik niet gediend van, en daarom is de informatie op deze site de enige informatie die verstrekt wordt.