Joris Louwes

Upgrade binnenkort je slimme meter

Upgrade je slimme meter zodat ie elektriciteit voor je gaat inkopen. Maak hiervoor een waarborg aan en betaal de marktprijs. Je waarborg wordt automatisch aangevuld. Meer is het niet.

De upgrade kost 25 cent per dag.

Dagnota. Geen termijnbedragen.

We rekenen gisteren af en je krijgt van ons een dagnota in mindering op je waarborg. Zodra de waarborg onder een zekere waarde daalt volgt er een aanvulling via automatische incasso.

Elektriciteit. Geen gas.

De upgrade koopt dagelijks je elektriciteit in op de handelsmarkt en je betaalt hiervoor de gepubliceerde marktprijs. Levensgevaar hanteert geen gesloten berekening als toeslag op de kWh-prijs. Evenmin zit je vast aan meerjarige contracten, langlopende verplichtingen of jaarnota's.

Geen aai over je bol

We bouwen aan een bedrijf waar we zelf graag klant van willen zijn. Een energiebedrijf is er niet voor een prettig gevoel. Het is er om energie te leveren. Geen poespas. Geen franje.

Bij Levensgevaar daarom geen corporate identity die je een aai over de bol geeft. Geen foto's van mooie mensen die zichzelf zijn. Geen fraaie app die iedereen installeert maar nauwelijks gebruikt. We vallen niemand lastig met klanttevredenheid en we bieden niemand ongevraagd andersoortige producten aan.

Bij Levensgevaar alleen de essentie.

L E V E N S G E V A A R ®

Herderstraat 10, 2512 CV, Den Haag

veilig@levensgevaar.nl, +316 3052 3052

kvk 91381991, btw NL865637696B01

Interesse?

We zijn nog druk aan het bouwen. Laat je e-mailadres achter dan houden we je op de hoogte.